spabali@live.nl   |   +31 6 577 797 16
Follow us :-

Massages

Met een massage van City Spa Bali ontsnap je aan het hectische, drukke stadsleven en laat je je binnen korte tijd in een diepe staat van ontspanning brengen. De effectieve ontspanningsmassages van City Spa Bali verminderen stress, brengen je lichaam in balans en versterken je weerstand waardoor je beter kunt omgaan met spanning en vermoeidheid.

 

TRADITIONELE BALINESE MASSAGE

30 min. €35,-  l  60 min. €70,-
Extra optie: incl. voetreflexie massage 60 min. €75,-

Volledige top tot teen ontspanningsmassage waarin facetten uit deep tissue, acupressuur, reflexologie, yogamassage & aromatherapie behandeld worden die elk hun specifieke doel hebben. De massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning. Tijdens de massage wordt huisgemaakte een combinatie van verschillende essentiële oliën gebruikt met herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.

BOOK ONLINE

 


 

ANTI STRESS MASSAGE

30 min. €35,-  l  60 min. €70,-

De anti-stress massage is een ontspanningsmassage die zich concentreert op de rug, schouders, nek en het hoofd, de plekken waar stress zich vaak manifesteert. Tijdens de massage worden de spieren in dit gebied weer los en soepel gemasseerd. Zo herstelt zich de balans tussen lichaam en geest waardoor stress en spanningen weggenomen en je binnen korte tijd effectief kunt onthaasten.

BOOK ONLINE

 


 

BALANCING PRESSURE MASSAGE

30 min. €40,-  l  60 min. €75,-

De Balancing Pressure massage is een doelgerichte, effectieve behandeling om in korte tijd het lichaam vrij te maken van triggerpoints veroorzaakt door stress, spanning en overbelasting. Waar de Traditionele Balinese massage zich vooral richt op ontspannen, concentreert de deze behandeling zich met name op de behandeling van specifieke, pijnlijke knelpunten zoals blessures, ontstekingen of opgebouwde spanning in de spieren. Met deze massagetechniek worden duimen, vingers en handpalmen gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen in het lichaam om de energiebanen te deblokkeren en overbelaste spieren los en soepel te maken. De behandeling is bijzonder effectief bij rugklachten, migraine, zware vermoeidheid en emotionele onevenwichtigheid.

BOOK ONLINE

 


 

HOT STONE MASSAGE

75 min. €90,-

Een complete lichaamsmassage die door de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de essentiële oliën een verzachtende en diep ontspannende werking heeft op gespannen spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar; de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd. De hotstone treatment helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan het ontgiften van het lichaam.

BOOK ONLINE

 


 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

60 min. €75,-

Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam overuren. Op de spieren in de rug, bekken en schouders komt een steeds zwaardere belasting. De zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt ervoor dat vocht makkelijker wordt afgedreven. Vooraf worden de specifieke wensen en behoeftes van de aanstaande moeder besproken zodat de behandeling hierop afgestemd kan worden. De massage is mogelijk na de 3e maand van de zwangerschap tot een week voor de uitgerekende datum.

BOOK ONLINE

 


 

Let op! Wij geven GEEN erotische massages.