spabali@live.nl   |   +31 6 577 797 16
Follow us :-

Lichaamsbehandelingen

Bij City Spa Bali onderga je elk Balinees schoonheidsritueel in zijn puurste vorm. De authentieke recepten worden vlak voor de ontspanningsmassage op traditionele wijze bereid van verse ingrediënten zodat de huid optimaal kan profiteren van de voedingsstoffen. 100% natuurlijk en totaal vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. De enige effectieve formule voor een gezonde, zuivere en zijdezachte huid.

 

 

OXYGEN MASSAGE

30 min. € 40,-  l  60 min. € 75,-

De oxygen treatment combineert een traditionele Balinese massage met het toedienen van zuurstof via de neus. De behandeling bevordert de aanvoer van zuurstof via de longen naar het bloed en heeft een heilzame werking voor mensen met ademhalingsproblemen, astma, bronchitus en andere chronische longaandoeningen. In combinatie met een complete lichaamsmassage is deze behandeling gericht op het verminderen van klachten zoals kortademigheid en vermoeidheid en tegelijkertijd op ontspanning.

BOOK ONLINE

 


 

KEROK MASSAGE

30 min. € 40,-  l  60 min. € 75,-

Bij deze eeuwenoude van oorsprong Chinese behandeling, wordt gebruik gemaakt van kruidenolie en een jadesteen om de huid te schrapen en zo blokkades in het lichaam op te sporen en te behandelen. De jadesteen is in een speciale vorm geslepen en wordt gebruikt om lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en rugklachten te behandelen. Ook welvaartsziekten zoals hoge bloeddruk, suikerziekte en een te hoog cholesterolgehalte zijn met deze therapie goed te behandelen. De behandeling ontstond in China reeds voor de acupunctuur, is pijnloos en de rode plekken op de huid verdwijnen na enkele dagen.

BOOK ONLINE

 


 

COCO & COFFEE SCRUB MASSAGE

45 min. €70,-

Deze typische Balinese scrub bestaat uit ontspanningsmassage van het hele lichaam met een bijzonder mengsel van o.a. versgemalen Balinese koffiebonen, geraspte kokos en kokosmelk om de vermoede huid een stevige oppepper te geven. De natuurlijke olie in koffiebonen heeft een intensief voedende werking om vochttekorten aan te vullen en onregelmatigheden te verminderen. Het diepreinigende scrubmasker verwijdert dode huidcellen en brengt een frisse, nieuwe, gladde huidlaag met een gezonde glow naar boven. Voor een stevigere en strakkere huid.

BOOK ONLINE

 


 

CREAMBATH MASSAGE

60 min. €65,-
(Massage 30 min. Sauna 30 min.)

Bij deze ontspanningsmassage worden hoofd, nek, schouders en armen gemasseerd met een intensief voedend haar- en lichaamsmasker dat vers voor de behandeling wordt bereid met natuurlijke vrucht- en plantextracten en kokosmelk. Dit bijzonder voedzame masker dringt tot diep in beschadigd haar en maakt sterker en voelbaar zachter. De massage stimuleert de doorbloeding wat de conditie van het haar positief beïnvloedt. Na de massage zorgt de warmte van de infrarood sauna ervoor dat de voedingsstoffen van het masker diep in het haar worden opgenomen.

BOOK ONLINE

 


 

BALI LULUR MASSAGE

75 min. €90,-

Deze behandeling bestaat uit een complete ontspanningsmassage met een traditioneel, handgemaakt lichaamsmasker. De diepreinigende formule wordt vers voor de behandeling bereid met vruchten en kruiden om de huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen, de celvernieuwing te stimuleren en om onregelmatigheden te verminderen. Het reinigt de huid doeltreffend van talg, mee-eters en dode, doffe huidcellen. Bevordert de  elasticiteit en de stevigheid van de huid.

BOOK ONLINE

 


 

Let op! Wij geven GEEN erotische massages.