spabali@live.nl   |   +31 6 577 797 16
Follow us :-

Wimperextensions

Verborgen achter antieke Balinese tempeldeuren, vind je een brow and lash studio waar je je gezicht een professionele upgrade geeft. Wimperextentions zijn de ideale oplossing voor wie graag volle, lange, dikke, krullende wimpers heeft zonder er iedere dag weer veel tijd aan kwijt te zijn. Deze behandeling geeft het gezicht een expressieve oogopslag zonder marscara, wimperkrullers of wimperverf te gebruiken.

 

Lees hieronder de klant reviews en book online je afspraak!

KLANT REVIEWS

 

   
Nieuwe set€60,-
Opvullen na 2 weken€25,-
Opvullen na 3 weken€35,-
Opvullen na 4 weken€50,-
Wimperextensions verwijderen€10,-
Wenkbrauwen modelleren€12,50

* Let op: het opvullen van wimperextentions is alleen mogelijk indien de set door ons is aangebracht. Indien je al wimperextensions hebt en je wilt bij ons opvullen, dan worden eerst de bestaande extensions verwijderd alvorens er een nieuwe set geplaatst wordt.

 

Persoonlijke wensen

Een expressieve, dramatische oogopslag of juist een natuurlijke look, vooraf worden je persoonlijke wensen wat betreft de lengte, dikte en krul besproken en bekeken wat het best bij je gezicht past. Er wordt niet gewerkt met een tijdslot, de behandeling duurt zo lang als nodig is om het perfecte resultaat te behalen.  De studio is zeven dagen per week geopend voor afspraken en is gevestigd in het pand van het City Spa Bali dus mocht je voor of na de behandeling zin hebben in een ontspannende massage in een oase van rust, boek deze dan gelijk mee want alles zit onder één dak.

 

Ellipse wimpers

De specialist werkt met ellipse wimpers. Deze flat cashmere lashes zijn soepeler, lichter, flexibeler en hebben dankzij de aangepaste vorm en betere hechting een langere levensduur. De wimperextensions worden worden één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht met een veilige huid- en oog wimperlijm.

• 6 – 8 weken volle, lange en gekrulde wimpers

• Geen beschadiging aan de natuurlijke wimpers

• Tijdbesparend; Geen mascara en wimperkrullers meer nodig

• Gewichtloos; extensions zijn niet voelbaar aanwezig op het oog

• Gewenste lengte, dikte en krul worden vooraf besproken

• One-by-one techniek voor het meest natuurlijke resultaat