spabali@live.nl   |   +31 6 577 797 16
Follow us :-

Info

City Spa Bali

Het exotische Verre Oosten, midden in Nederland

Verscholen achter zware, Balinese tempeldeuren vind je City Spa Bali. Een verborgen oase van Balinese ontspanningsmassages en traditionele wellnessrituelen in Utrecht. Met het authentieke Balinese interieur, kalmerende tempelklanken en rustgevende Oosterse geuren is het ons gelukt het mystieke en serene Bali naar Nederland te brengen.

Puur, zuiver, authentiek en uitblinkend in kwaliteit

Onze gecertificeerde specialisten zijn vakbekwaam, professioneel, uiterst gastvrij en voeren iedere behandeling met veel zorg, kwaliteit en aandacht uit. Bij City Spa Bali ervaar je de total wellness experience voor lichaam en geest.

Vers, handgemaakt & 100% natuurlijk

City Spa Bali Gelooft in verse, biologische producten die rechtstreeks uit de natuur komen. Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de wereld om ons heen gebruiken wij alleen verse, handgemaakte verzorgingsproducten. Vrij van chemische toevoegingen en tot de nok toe gevuld met zuivere ingrediënten. Ieder behandelingsproduct wordt vlak voor de behandeling bereid met essentiële oliën, Indonesische kruiden en dagverse groenten & fruit.