spabali@live.nl   |   +31 6 577 797 16
Follow us :-

Reserveren

 

ONLINE RESERVEREN

Je kunt elke gewenste massage direct online reserveren door de op  BOOK ONLINE  button te klikken die die onder elke massage te vinden is. Je wordt dan doorverwezen naar ons online boekingsysteem waar je de realtime beschikbaarheid kan zien en direct de betreffende massage kan inplannen. Of gebruik onderstaande button voor een compleet overzicht van de behandelingen.

BOOK ONLINE

 

TELEFONISCH RESERVEREN

Om zo goed en veel mogelijk bereikbaar te zijn, beschikken wij over een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Heb je vragen of wil je informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je te informeren en te adviseren om zo de juiste behandelingen voor je te vinden.

06 - 577 797 16

 

ANNULERINGEN

Gemaakte reserveringen dienen minstens 24 uur van te voren telefonisch te worden geannuleerd. Indien je later aankomt dan het ingeplande tijdstip, houd er dan rekening mee dat dit van de tijd van de behandeling af kan gaan.

 

GEZONDHEID

Informeer ons over eventuele allergieën, blessures en ziekten zodat de specialisten hier in de voorbereiding en tijdens de behandelingen rekening mee kunnen houden.

 

 


 

Let op! Wij geven GEEN erotische massages.